2- eller 3-retters aftenmenu
Forret og hovedret
298,-
Forret, hovedret, og dessert
388,-

Serveres fra kl. 17:00 i perioden fra og med januar til og med marts 2023

Carpaccio

Rucola - Parmesan - Rug

Helstegt okse

Løg - Svampe - Rødvinssauce

Pandekage

Appelsin - Nødder - Karamel

A'la carte aftenmenu
Forretter - Hovedretter - Desserter - Børnemenu
Serveres fra kl. 17:00 i perioden fra og med januar til og med marts 2023

Cremet fiskesuppe

Jomfruhummer - Limfjordsmuslinger - Gulerod

158,-

Carpaccio

Rucola - Parmesan - Rug

138,-

Cæsar salat

Kylling - Parmesan - Croutons

148,-

Grillkølle

Tomat - Æble - Kål

258,-

Torsk

Selleri - Blomkål - Sc. Choron

258,-

Helstegt okse

Løg - Svampe - Rødvinssauce

258,-

Stort stjerneskud

Rødspætte - Laks - Rejer

248,-

Brownie

Bær - Vaniljeis - Valnød

128,-

Dansk ost

Sprødt - Æble - Salt

128,-

Pandekage

Appelsin - Nødder - Karamel

128,-

Angående børnemenuer

Vi kan lave de fleste retter i mindre portioner til - til børnene - hvis de har lyst til at spise det samme som de voksne.

Rødspættefilet

Remoulade - Pommes frites - Grøntsager

98,-

Spaghetti Bolognese

Med grøntsagsstave

98,-

Paneret kylling

Pommes frites - Grøntsager

98,-

Frokostretter
Serveres fra kl. 12:00-16:00

Stjerneskud / stort

Rødspætte - Laks - Rejer

188,- / 238,-

Limfjordsmuslinger

Hvidvin - Fløde - Hvidløg

178,-

Frokostanretning

Charcuteri - Fisk - Ost

168,-

Kalveschnitzel

Peberrod - Kapers - Ærter

208,-

Cæsar salat

Kylling - Parmesan - Croutons

158,-

Burger

Løg - Ravost - Bacon

168,-