3-retters menu
Alle menuer kan bestilles som 7-timers arrangementer inkl. kaffe, sødt, og natmad, samt øl, vand, og vin.

Menu 1

Koldrøget laks med rygeostcreme, Thai-inspirerede rejer samt soyamarineret tun. Hertil brød og smør.
Helstegt kalvefilet serveret med stegte Vildmosekartofler, rødvinssauce og årstidens garniture.
Chokoldefondant med is fra Ryaa Is.

358,- / 638,-

Menu 2

Carpaccio, Grignotons, Serranoskinke samt krydret paté serveret med pesto, oliven og chutney.
Helstegt oksemørbrad serveret med stegte Vildmosekartofler, Bearnaise og årstiden garniture.
Blondie med ganache og friske bær.

378,- / 658,-

Menu 3

Butterdejsskal med ragôut rørt med svampe og røget and.
Helstegt oksefilet serveret med stegte Vildmosekartofler, trøffelsauce og årstidens garniture.
Valnøddetærte med is fra Ryaa Is.

398,- / 698,-

Buffet

Buffet 1

Mousse af varmrøget laks
Marinerede koldtvandsrejer
Koldrøger hellefisk
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Brød og smør
Braiseret svinefilet a'la Provence
Saftigt farseret unghanebryst
Stegte Vildmosekartofler
Rødvinssauce
To lækre salater
Kage med citrus og kaffecreme
Chokoladetrøfler

278,-

Buffet 2

Carpaccio med pesto og parmesan
Serranoskinke med melon
Grignotons med tappenade
Peberpaté med pickles
Brød og smør
Rosastegt kalvefilet
Bagt laks med basilikum
Grøn bønnesauté
Stegte Vildmosekartofler
Sauce Choron
To lækre salater
Blondie med ganache og friske bær
Chokoladetrøfler

298,-

Buffet 3

Hjemmepanerede rødspættefileter med remoulade og citron
Koldtvandsrejer med æg og mayonnaise
Salat med varmrøget laks
Brød og smør
Kalvemørbrad a'la creme
Glaseret skinke
Lune frikadeller
Stegte Vildmosekartofler
Grøntsagstærter
To lækre salater
Osteanretning med kiks og nødder
Gammeldags æblekage

288,-

Brunch

Koldrøget laks
To slags sild med karrysalat
Scrambled eggs med bacon brunchpølser
Udvalg af skåret pålæg
Lune frikadeller med kartoffelsalat
Parmaskinke med melon
Ost og marmelade
Små pandekager med sirup
Frisk frugt
Wienerbrød
Brød og smør
Kaffe og the
To slags juice og vand

268,-

Natmad

Aspargessuppe

Serveres med lunt brød

98,-

Karrysuppe

Med hønsekød og ris samt lunt brød

98,-

Pølsebord

Skåret pålæg og brød

138,-

Æggekage

Med bacon, rødbeder og rugbrød

108,-

Hotdogs

Med det hele

98,-

Lune frikadeller

Med kold kartoffelsalat og rugbrød

98,-

Drikkevarer

Vincouvert

Velkomstdrink, hvidvin og rødvin samt øl og vand under middagen.

328,-

Velkomstdrink

Kir eller Asti
Pr. glas

40,-

Kaffe og te

Friskbrygget kaffe og udvalg af tebreve
Pr. couvert

38,-

Øl

Pilsner eller classic
1/4 liter

40,-

Sodavand

Pepsi, Pepsi Max, danskvand, Faxe Kondi, Mirinda Orange, Mirinda Lemon
1/4 liter

34,-

Hvidvin

Protocolo Blanco
Dominio Eguren, Spanien
1/1 flaske

288,-

Rødvin

Protocolo Tinto
Dominio Eguren, Spanien
1/1 flaske

298,-

Dessertvin

Ruby Port
Fonseca Guimaraens, Portugal
Pr. glas

40,-

Cognac

Château de Beaulon, Frankrig
Pr. 2 cl.

48,-

Likør

Bailey's Irish Cream, Grand Marnier, eller Cointreau
Pr. 2 cl.

42,-