E-handelsbetingelser for Havkatten Hals ApS

Salgs- og leveringsbetingelser

I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online bestilling. Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

Betaling

Alle priser oplyst i Havkattens take-away systemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online take-away, nemlig Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay. Ved brug af udenlandsk kreditkort opkræves et gebyr, der videresendes til indløsningsstedet. Dvs. at det er ikke et gebyr som vi opkræver. Alle handler afregnes i Danske Kr. (DKK)

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online take-away system. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.

Forsendelse og levering

Du vil ved bestilling af take-away få fremsendt en bekræftelse fra Havkatten, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kvitteringen kan også printes ud fra hjemmesiden efter gennemført bestilling, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Havkatten på det ønskede bestillingstidspunkt angivet ved bestillingen online. Tidspunktet oplyses i den ovennævnte bekræftelsesmail. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Fortrydelsesret og eller ændring af ordre

Når du har afgivet din ordre, og din betaling er autoriseret, kan du ikke annullere din ordre og kan heller ikke få pengene refunderet.
Hvis du ønsker at ændre din ordre, kan du kontakte Havkatten Hals. Såfremt Havkatten Hals allerede har påbegyndt forberedelse af din ordre, er der ingen fortrydelsesret på ordren eller refundering af betaling. Hvis du ønsker at ændre din ordre, efter den er afgivet, og betalingen er godkendt, kan du kontakte Havkatten Hals på tlf. 98 750 500, og vi vil forsøge at hjælpe dig med dit ønske. Der er dog ingen garanti for, at Havkatten Hals kan acceptere dine ønsker.
Reklamationsret
Der ydes til enhver tid den lovpligtige reklamationsret på 2 år ved online køb hos Havkatten Hals. Vi gør dog opmærksom på, at der på fødevarer er begrænset reklamationsret jævnfør levnemiddelsloven. Der er afgrænset reklamationsret på fødevarer, da disse har en naturlig holdbarhed, og evt. reklamation skal foregå samme dag. Går der længere tid, kan du ikke gøre dit krav gældende. Ved reklamation skal maden tilbageleveres til Havkatten Hals.

Registrering af oplysninger

Havkatten Hals registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Havkatten Hals beholder registreringen i 5 år.

Havkatten Hals anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Reklamationsbehandling

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager en mail, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du ringe til os på telefonnummer 98 750 500.
Klager over bestillingsforløbet eller produktet skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen.
Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

Når Havkatten Hals modtager din klage over et produkt, behandles klagen hurtigst muligt. Havkatten Hals vil tage stilling til om det modtagne produkt ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomhedsoplysninger

Havkatten Hals ApS
Falkevej 8
9700 Brønderslev
Tlf.: 98 750 500
E-mail: info@havkattenhals.dk
Cvr.: 44680424

Restauranten er beliggende:
P-nummer: 1030160068
Havkatten Hals
Havnen 22
9370 Hals